Sterkste schakel

FORMIDO DECO BOUWMARKT BODERAVEN is winnaar geworden van de Sterkste Schakel Verkiezing 2015 in de sector detailhandel!

Sterkste Schakel verkiezing

Het meest klantvriendelijke en service gerichte bedrijf van de regio Rijnland! Afgelopen vrijdag is Formido deco bouwmarkt Bodegraven in het chique Huis ter Duin tijdens de Grande Finale uitgeroepen tot winnaar van de Sterkste Schakel verkiezing in de sector detailhandel / groothandel met meer dan 10 medewerkers.

De Sterkste Schakel is een regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met, Grant Thornton, ROC ID College, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2015 alweer voor de twaalfde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Formidozaak Bodegraven

Bij de familie Zwanenburg zijn ze er behoorlijk trots op: in een korte tijd is hun Formidozaak drie maal genomineerd voor een grote prijs. In 2013 werd hun firma in Bodegraven uitgeroepen tot beste zaak van alle ruim 85 bouwmarkten, die onder de Formido-keten vallen. Een jaar eerder zat de familie in het Lido in Parijs, omdat zij volgens de koepels in de tuinbranche met heel Rijnhoek Plaza tot de meest innovatieve zaken in Nederland behoren en nu is het familiebedrijf de winnaar van de Sterkste Schakel, een prijs van de Rijnlandse Ondernemersverenigingen en waarbij vooral wordt gekeken naar de klantgerichtheid. “Leuk dat de inzet en passie die we met z’n allen hebben zo wordt gewaardeerd” aldus Patrick Zwanenburg.

De jury prees de compleetheid van de winkel; het keukenplein, de luxe sanitair afdeling van Bad in Beeld, de Prima huishoud & kado shop, de Toy’s2Play speelgoed afdeling en de decoratieve artikelen in het midden van de winkel. Al met al een meer dan complete winkel voor het hele gezin aldus de jury. Naast de compleetheid werd de netheid van de winkel, vriendelijkheid van de medewerkers, de service gerichtheid en de lokale betrokkenheid geprezen. “Formido helpt de klant actief, adviseert en kan de klant indien gewenst volledig ontzorgen. Enkele voorbeelden van hiervan zijn inmeten, plaatsen, bezorgen of de totale klus uit handen nemen. Door de klantgerichte houding overtreffen ze de verwachtingen van veel klanten” Dat maakt hen tot een zéér sterke schakel aldus de jury.

Naast de vakjuryprijs kon er ook door het publiek worden gestemd op de 53 genomineerde bedrijven. Dit is massaal gedaan! Hierbij zijn er ook enorm veel stemmen gegaan naar Formido Bodegraven welke uiteindelijk de 3e prijs in de wacht sleepte. Komende tijd zal Formido deze prijs uiteraard gaan vieren met alle klanten!
Wordt vervolgd ….

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak