Badkamer ontwerpen

Heeft u al ideeën over de inrichting van uw nieuwe badkamer of nieuw toilet? Met het 3D ontwerpprogramma kunt u een ontwerpen en indelen van uw nieuwe badkamer laten maken door een adviseur. 

Optimaal genieten van je badkamer

Misschien wel de leukste kant van ons vak; het ontwerpen van een badkamer. Samen met de klant puzzelen en schuiven om de meest ideale opstelling te creëren. Denken aan symmetrie, rekening houden met loop- en staruimte. Ook de gezinssamenstelling speelt een belangrijke rol; kleine kinderen of als u al een beetje op leeftijd bent.

3D tekenprogramma

We werken met een prettig, professioneel 3D tekenprogramma waarmee we al snel een heel goed beeld kunnen geven van uw nieuwe droombadkamer. Daarnaast is het mogelijk om alle mogelijke tegelcombinaties te verwerken om het ontwerp helemaal compleet te maken. Het maken van een 3d ontwerp op maat is helemaal gratis!

Badkamerontwerp realiseren

Is uw ontwerp gereed en bent u tevreden over het resultaat? Ga dan samen met een adviseur uw ideale badkamer of toilet realiseren. Onze sanitair specialist gaat samen met u door de showroom om u advies te geven over de sanitair mogelijkheden. Maak direct een afspraak!

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak